En virkelig lækker sommerret, som mætter godt. Opskriften vil fundet her.
Tunmousse:
2 dåser tun i vand
3 blade husblas
3 dl fromage frais
1 tsk. citronsaft
cayennepeber
Salt
Afdryp tunen. Kom den i en skål og findel den med en gaffel. Blødgør husblas i koldt vand i cirka 5 minutter. Vend fromage frais, citronsaft samt krydderier i tunene. Smag til.
Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt det i en skål over vandbad. Afkøl husblassen med lidt af tunblandingen. Vend den afkølede husblas sammen med resten af tunblandingen under omrøring. Stil den i køleskabet i min. 5 timer.
Anret med salat, tomat, agurk, rejer og dressing -eller hvad du ellers lige har lyst til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar