Calzone med rest af spaghetti og kødsauce (til 2 calzone):
Pizzadejen:
2,5 dl lunkent vand
25 g gær
2 tsk. salt
1 spsk. olie
200 g fuldkornsdurum mel
150 g hvedemel
Fyld:
1 portion kogt spaghetti
1 portion kødsauce
Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter salt, olie og durum. Tilsæt hvedemel og dejen æltes godt sammen. Lad dejen hæve 30 minutter.
Varm i bageplade op i ovnen ved 250 grader, mens dejen hæver.
Del dejen i 2 og rul den ud. Kom fylden op den ene halvdel af bunden og fold den anden halvdel henover. Luk kanten godt til.
Bag calzonerne ved 250 grader på bagepladen i 10-12 minutter til de er sprøde.
Opskriftene er herfra.
Øj hvor ser det bare lækkert ud!
SvarSletHar aldrig fået det smagt, men kan være det skal afprøves på en "cheat dag".. Eller måske man kunne lave en low carb udgave?? Må en tur i tænkeboks! :-)
Men super lækkert ser det ud! MUMS!
Hav en dejlig aften!
//Line
Hej Line
SletTak for din skønne kommentar :-)
Det er i hvert fald en super måde at bruge sine rester på, og så får man et "nyt måltid" end hvis man bare opvarmede dem.