Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

lørdag den 18. oktober 2014

Svampebagt fisk

Svampebagt fisk:
4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
1 porre
250 g champignon
½ dl hakket persille
2,5 dl fløde
Lidt smør
Salt og peber

Rens champignon og skær dem i skiver. Rens porren og skær den i tynde ringe. 
Svits porre og champignon i lidt smør til væden er dampet af. 
Tag panden af varmen og tilsæt persille og fløde. Krydr med salt og peber og smag til. 
Kom fileterne i et ildfastfad. Hæld champignon-blandingen henover. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 


Opskriften er lavet med inspiration fra Miss Muffin

1 kommentar:

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar