Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

onsdag den 27. november 2013

Grønkålssalt med rødkål og bagt butternutsquash



Salaten blev til da jeg havde forskellige rester.
Jeg havde allerede revet rødkålen og snittet grønkålen, som bare rå klar i poser i køleskabet til at blive brugt. Da jeg også havde en avocado og æbler, var et oplagt også at bruge. Så jeg blandede alle ingredienserne sammen med lidt æbleeddike og olivenolie. Og så er den klar til servering.

Buttersquah'et blev skåret i terninger og vendt med olivenolie og chiliflager. Herefter bagt i ovnen ved 200 grader i 30 minutter eller til de er møre. Til sidst får de lige tid under grillen, så de får en sprød overflade.

Hertil blev der lavet en mayo af en bøtte past. æggeblomme og til sidst vendt med estragon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar