Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

lørdag den 7. december 2013

Enebærgryde


Denne er lidt efter mit eget hoved. Gryderetten blev serveret med gulerodsmos.

450 g svinekød i tern
6 tørrede enebær
2 tsk. frisk rosmarin
1,5 dl madlavningsfløde
1 ds flåede tomater
1 ds. cocktailpølser
Salt og peber

Svits kødet i lidt olie i en gryde. Tilsæt rosmasin og flåede tomater sammen med de knuste enebær. Lad det simre 45 minutter. Tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt og peber. Tilsæt cocktailpølser og lad det simre endnu 10 minutter, smag til og servér.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar