Åh, de her brød er fantastiske! De smager lidt som de naanbrød man kan købe.
Jeg faldt over opskriften hos CookieCrumble, og da vi skulle have kokos-lime suppe, var det jo en perfekt sammensætning.
4 dl mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1½ dl vand
1 tsk. spidskommen
Bland alle ingredienserne sammen og ælt det hele godt sammen, til dejen er godt blød. Del dejen i 4 dele. Form dem til boller og rul dem derefter tynde, cirka 1/2 cm tykke.
Varm en pande op med lidt olivenolie (jeg brugte selv rapsolie, da jeg løb tør), og bag brødene til de er gyldne.
Man kan faktisk tilsætte de krydderier man har lyst til. Til suppe-resterne tilsatte jeg 3 fede hvidløg, men da vi elsker hvidløg i store mængder, kunne den sagtens trække noget mere.
Hvor tykke skal de rulle ud. 1/4 M, Cm eller Mm ?
SvarSletDer skal faktisk stå ½ cm høje - det er rettet! Tak :-)
SletJeg benytter ikke olie på panden. De kan ligeledes varieres med chili. Serveres f.eks med en dressing af græsk yoghurt hvidløg og frisk mynte.
SvarSletJeg er nok bare bange for at de vil brænde fast. Jeg vil prøve uden næste gang.
SletChili er prøvet og var også godt - men hvidløg er nok at foretrække hos os.
Prøv med en agurk-mynte yoghurt, som vi også fik til tikka chicken masala.