Tærtedej:
125 g yoghurt naturel
1 æg
½ spsk. olivenolie
150 g hvedemel
100 g grahamsmel
½ tsk. salt
1 tsk. sukker
Tærtefyld:
1 broccolihoved
1 pakke skinkestrimler
6 æg
2 dl minimælk
4 dl hytteost
1 knsp. revet muskatnød
Salt og peber
Overhæld broccolien, som er skåret i mindre buketter, med kogende vand og lad det trække 2 minutter.
Hæld vandet fra og lad det dryppe godt af. Fordel det i tærtebunden sammen med skinkestrimler.
Pisk æg, mælk og hytteost sammen med krydderier og hæld det over fyldet.
Bag tærten i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 40 minutter og indtil æggemassen er størknet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar