Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

tirsdag den 25. februar 2014

Restemad: Pasta med oksefilet

Vi havde stadig en rest oksefilet fra nytårsaften, som selvfølgelig skulle bruges på den bedst mulige måde. Da vi også have noget fløde i fryseren og nogle champignon som alligevel lå og gerne ville bruges var det oplagt at lave en lækker pastaret.
Og da vi altid har ønsket at prøve at lave hjemmelavet pasta blev det også forsøgt - opskrift kommer senere.


Pastaret med oksesteg til 2 pers:
300 g frisk hjemmelavet pasta
2,5 dl fløde
250 g champignon, renset og skåret i skiver
3 fed hvidløg, presset
1 spsk. olie
1 rest steg - i dette tilfælde oksefilet - skåret i mindre stykker
1-2 tsk. kalvefond - kan evt. undlades
Salt og peber

Steg champignon i olien på en pande sammen med hvidløg. Tilsæt kød samt fløde og lad det simre. Smag til med salt, peber og kalvefond.
Kog pastaen, dræn og hæld den over i panden til saucen og lad det simre nogle få minutter. Smag til igen med salt og peber.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar