Velkommen til
Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele
søndag den 13. juli 2014
Pandekageroulade med skinke og salatfyld
Pandekageroulade med skinke og salatfyld (3-4 pers):
Bund:
125 g grahamsmel
5 dl mælk
4 æg
1 tsk. salt
Pisk mælk og mel sammen til dej fri for klumper. Tilsæt salt og pisk æggene i dejen. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen heri. Den er meget flydende. Bag bunden ved 200 grader i 25 minutter til den er stivnet og gylden. Lad den køle helt af.
Fyld:
2 modne avocadoer
3 spsk. fromage frais¨
1-2 spsk. citronsaft
Salt
Cayennepeber
Peber
½ lille iceberg
1 pakke skinkestrimler eller en rest hamburgerryg, skåret i tern
2-3 tomater
1 lille grøn peberfrugt
½ lille agurk
100 g søde majs
Mos avocadokødet sammen med fromage frais og citronsaft. Smag til med salt, cayennepeber og peber.
Snit salat, tomater, agurk og peberfrugt.
Bland alle ingredienserne til "salaten" i en skål.
Start med at smør bunden med avocadocremen. Fordel "salaten" på bunden og rul den sammen som en roulade.
Pak eventuelt rouladen ind i bagepapir eller stanniol, og kom den på køl, hvis den ikke skal spises med det samme.
Tip: Hvis man ønsker mere dressing, man kan toppen med lidt mere fromage frais inden den rulles.
Opskriften er lavet med inspiration herfra.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar