Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

tirsdag den 17. september 2013

Risfyldte tomater


Risfyldte tomater:
4 store tomater
1 dl kogte ris
½ tsk. salt
1 løg
1 peberfrugt
Lidt olie
Persille
Friskkværnet peber

Skær et låg af tomaterne og udhul dem. Tomatkødet skal bruges til fyldet.
Løg og peberfrugt renses og skæres i tern og svitses i lidt olie. Tilsæt hakket persille sammen med peber. Tilsæt de kogte ris og tomatkødet. Lad det stege med 2-3 minutter.
Hæld fyldet i de udhulede tomater og steg dem i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar