Velkommen til

Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele

onsdag den 9. april 2014

Cassoulet med bønner, bacon og hvidvin


Ikke den kønneste ret, at tage billeder af. Men ikke desto mindre var det en fantastisk ret på en regnfuld tirsdag.

Cassoulet med bønner, bacon og hvidvin (4-6 pers):
500 g hvide bønner
400 g bacon i tern
3 løg, finthakket
5 fed hvidløg, finthakket
2 dl hvidvin
5 laurbærblade
2 tsk. paprika
2 tsk. tørret timian
1 stor dåse tomatpuré
1 liter vand
2 grøntsagsbouillon terninger
Olie
Salt og peber

Sæt bønnerne til udblødning i 24 timer. Hæld vandt fra bønnerne.
Svits løg, hvidløg og bacon i lidt olie i en stor gryde.
Tilsæt hvidvin, laurbærblade, paprika, timan og tomatpuré.
Kom vand og bouillonterninger samt bønner i gryden og lad det simre i cirka 1-1½ time indtil bønnerne er møre.
Smag til med salt og peber.



Lavet med inspiration herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar