Velkommen til
Jeg håber du kan drage nytte af mine opskrifter og oplevelser med forskellige ting. Send mig en kommentar, hvis du har gode ideer som du gerne vil dele
torsdag den 24. april 2014
Pulled duck
Pulled duck:
4 andelår
3 dl hvidvin
Salt og peber
Kom krydrede andelår i en udblødt Römertopft sammen med hvidvin og kom dem i ovnen ved 150 grader i 5-6 timer. Nu vil kødet falde direkte af benet. Træk kødet fra hinanden.
Saml en tortilla, eller i dette tilfælde et hvidkålsblad (hvis man ønsker at spare på kulhydraterne), med andekød, salat, revne gulerødder, tzatziki og sød chilisauce. Top med det grønne fra forårsløg.
Rul sammen og den er klar til at blive spist.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar