15 store boller
50 g gær
4½ dl vand
2 store æg
100 g sukker
500 g hvedemel
500 g grahamsmel
50 g blødt smør
1 æg til pensling
Grahamsmel til pynt
På røremaskine:
Bland vand, gær, æg og
sukker og rør det sammen. Kom først melet og så det bløde smør i. Ælt dejen i
cirka 7 minutter. Lad dejen hvilke tildækket i cirka 30 minutter. Del den i 15
stykker. Rul dem til runde boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad
dem hvile i 10 minutter.
Tryk bollerne flade,
pensl med sammenpisket æg og drys med lidt grahamsmel. Bag dem i en forvarmet
ovn ved 210 grader i 15-17 minutter.
Sandwichen blev fyldt med miracle wip, rødkål, rucula og flæskesteg
Sandwichen blev fyldt med miracle wip, rødkål, rucula og flæskesteg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar