Jeg lavede mine egne justeringer, så det passede med hvad jeg havde i køkkenskabene.
850 g blandede rodfrugter - selv brugte jeg persillerødder, pastinak, kartoffel og gulerødder
1 rødløg
1 chili
1 tsk. kardemommefrø
½ tsk. peberkorn
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
3 fed hvidløg
1 spsk. frisk revet ingefær
1 spsk. majsolie
1 dl yoghurt naturel
1 dåse kokosmælk
150 g babyspinat
Jordnødder til drys
Skræl rodfrugterne og skær dem i passende mundrette stykker. Hak løget groft og chili uden kerner fint. Kom alle krydderier, chili, hvidløg og ingefær i en morter og mos den til tyk pasta.
Varm olien i en gryde og rist pastaen under omrøring i 30 sekunder. Tilsæt rodfrugter og løg og vend rundt. Tilsæt yoghurt og kokosmælk og læg låg på indtil rødderne er møre - det tager cirka 20 minutter. Tilsæt spinatblande og rør rundt. Drys ved servering med jordnødder og lidt hakket spinat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar