Søndagens aftenmad var superlækker, men gik alligevel lidt gal. Jeg havde nemlig glemt at presse væden fra de revne rodfrugter, så det gik lidt i smadder. Men det smagte rigtigt godt, trods alt.
Opskriften er lavet med inspiration fra MissMuffin.
Rodfrugtrulle med spinat:
500 g kartofler
3 store gulerødder
2 rødbeder
1 læg
4-5 fed hvidløg
4 æg
2 spsk. hvedemel
100 g spinat
Salt og peber.
Riv rodfrugterne og pres væden fra. Bland det hele med resten af ingredienserne og pres det ud på bagepapir på en bageplade. Bag det i ovnen i 20 minutter. Spred spinaten udover og rul det til en roulade ved hjælp af bagepapiret. Bag rullen i 10 minutter i bagepapiret. Skær rullen ud i passende skiver.
Vi fik det sammen med en tomatsalsa og en marineret kotelet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar