Endnu en skøn salat med inspiration fra Vanløse Blues.
Arabisk salat:
1 lille kinaradise
3 store gulerødder
Kernerne fra et granatæble
1 lille håndfuld bredbladet persille, finthakket
100 g feta
Tahindressing:
1 spsk. tahin
4 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
4 spsk. vand
Pisk alle ingredienserne sammen til dressingen, så den har en tynd og cremet konsistent.
Skræl kinaradise og gulerødderne og skær dem i tændstik-tynde stave. Jeg brugte mit mandolinjern, men man kan også bruge en julienneskræller eller gøre det i hånden.
Tag kernerne ud af granatæblet og kom det i en skål sammen med kinaradise, gulerødder, hakket persille og vend dressingen heri. Smuldrer fetaen henover, og vend igen forsigtigt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar